Jouw verhaal en beeld: één geheel

Samen brengen wij een treffend verhaal dat je klanten aanspreekt. Welke informatie geef je aan je klant en op welke manier? Wij denken het samen uit en gieten jouw verhaal in wervelende teksten, aangevuld met foto en video. 

We stellen een contentkalender op zodat het creëren van content nooit stilvalt. Belangrijke dagen voor jouw sector, feestdagen, evenementen, we nemen hierin alles op zodat we steeds kunnen plannen wat er waar gepost gaat worden. 

Content is het fundament van je digitale strategie.

 

Als we over content spreken hebben we het natuurlijk niet enkel over blogs of posts op social media. Ook van de teksten en beelden op je website maken we een consistent geheel. 

Daarbij vergeten we ook zeker video niet, dit wordt immers alsmaar belangrijker. Wist je trouwens dat Youtube evenveel gebruikt wordt dan Facebook? Reden te meer om onmiddellijk met je script aan de slag te gaan. We volgen ook steeds de trends in de videowereld zodat je nooit achterblijft.

Welke taal spreekt je doelgroep? Letterlijk dan, want goede content schrijven is één ding, deze vertalen is een nog belangrijker aspect. Ook dit nemen we voor onze rekening. Wij werken samen met een vertaalbureau met native speakers om je verhaal ook in een andere taal perfect over te brengen. 

Meer weten over onze aanpak?

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. 

Communicate with each customer or prospect as an audience of one.

– Lester Wunderman