Een team dat boost!

Teamwork is één van de belangrijkste peilers van Leadbooster, afdeling van een groter geheel Cats&Dogs. Ieder zijn eigen specialiteiten die mekaar naadloos aanvullen. Onze vlakke structuur maakt ook dat iedereen op een open manier kan samenwerken en we steeds een second, third, … opinion hebben. Zo gaan we voor het allerbeste resultaat voor onze klanten. 

Oude rotten in het vak... en jong geweld

Mensen met een echte passie voor het vak en met de peilen gericht op zichtbaar resultaat. Ik denk dat we onszelf zo het best kunnen omschrijven. 

TWINTIG !? jaar geleden – toen de dieren nog spraken in internetland – werd Cats&Dogs opgericht als internetbedrijf. Als webbouwer en software-ontwikkelaar waren we bij één van de eerste. Zo “eerst” dat de domeinnaam ‘catsanddogs.com’ nog niet bezet was. We zouden onszelf niet zijn als we tot op vandaag niet bleven innoveren. Daarom hebben we 3 jaar geleden het roer volledig omgegooid. We kunnen zeggen dat nu we een sterk digital agency (Leadbooster), ERP-softwareontwikkelaar(Naruda) en Cloud-specialist (Safe-Connect) zijn. 

Van webbouwer naar digital agency dus. Waarom? Een website bouwen is één. Deze website laten converteren is twee. We zijn ervan overtuigd dat een website een belangrijk onderdeel is van een duidelijk strategisch marketingplan. Een plan dat jouw bedrijf doet groeien. En dat willen wij samen met onze klanten realiseren. 

We houden steeds voeling met nieuwe trends. Daarvoor hebben we jong talent in huis gehaald. 
De oude rotten in het vak combineren hun kennis met de visie van frisse inbreng. The best of Both Worlds.

 

Met een resultaatgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat jij je doelpubliek op het juiste moment kunt bereiken!

Vanaf het begin..

Wij zetten jouw businessstrategie om in een digitale strategie die je klanten online aanspreekt. Een digitale strategie is een methodiek waarbij wij de conversie maken van jouw aanbod naar de potentiële klanten via de digitale weg.

..voeren we je strategie uit..

We doen alles dat nodig is om deze digitale strategie tot uitvoering te brengen. Van adverteren tot webdesign tot e-mail marketing en ga zo maar door. ​ We maken jouw bedrijf online zichtbaar en zorgen voor leads en conversie.

..tot aan de ROI en optimalisatie!

Wat heeft de investering opgebracht? Moeten we bijsturen? We stellen ons bij Leadbooster constant de vraag "Waarom?". We optimaliseren en sturen bij. En dit blijven we doen. Bovendien staan we voor een heldere en duidelijke rapportering naar onze klanten toe.

Kunnen we je helpen?

Heeft jouw bedrijf een digitale boost nodig? Kom dan eens langs voor een babbel. We zetten de koffie alvast klaar! 

Kom op de koffie bij Leadbooster