Wij streven - buiten een mooi ogende website - naar een optimale webervaring. Een website waarop bezoekers meteen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Een website die converteert.

Vlieg
door je website

Je website is je online visitekaartje. Deze geeft bezoekers een beeld van wat ze van je bedrijf kunnen verwachten. Het is daarom belangrijk om je website aantrekkelijk te maken voor de doelgroep die je wil bereiken. 

Responsief en mobiel

Het laatste decennium is het alsmaar belangrijker geworden om online aanwezig te zijn. Mensen worden mobieler en gaan sneller online op zoek naar een oplossing voor hun probleem, of om het in traditionele marketingtermen te zeggen: voor het bevredigen van hun behoeften. Ze komen dus niet meer naar je website voor enkel informatie, maar willen meteen actie ondernemen. Je website dient om deze reden zeer duidelijk te maken welke waarde jouw bedrijf creëert voor haar klanten. En dit in een responsief design voor desktop als mobiel. 

Hapklare content

Duidelijke, transparante en vooral leesbare content zijn voor je nieuwe website een must. Met een constante focus op de eindgebruiker verliezen we zijn user experience nooit uit het oog. De bezoeker moet bij wijze van spreken smoothly door je website vliegen. Elke pagina dient aan te geven wat the next step is. 

Hoe gaan we te werk?

We starten met een webdesign dat een look-and-feel creëert, passend bij jouw bedrijf. In jouw huisstijl uiteraard. Na het krijgen van jouw feedback gaan we aan de slag met de sitestructuur – met aandacht voor de funnels die je bezoekers naar conversie leiden. Samen met jou bespreken we een webstrategie voor het bereiken van de businessdoelen van je bedrijf.

Meer weten over onze aanpak?

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. 

Kunnen we je helpen?

Heeft jouw bedrijf een digitale boost nodig? Kom dan eens langs voor een babbel. We zetten de koffie alvast klaar! 

Kom op de koffie bij Leadbooster